Home | Inhoud | Voorwaarden | Privacyverklaring | Vacatures | Contact
 
Privacyverklaring  

Verwerking persoonsgegevens bij Comdes

In deze privacyverklaring leggen we uit hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens bij de uitoefening van onze bedrijfsactiviteiten, ook met het oog op de invoering van de Algemene verordening persoonsgegevens zoals die per 25-5-2018 is ingevoerd.

Verwerken van persoonsgegevens

Comdes Componenten BV (Comdes) legt voor haar bedrijfsactiviteiten persoonsgegevens vast met als doel het verstrekken van productinformatie, offertes, orderbevestigingen, facturen en soortgelijke documenten.

Na registratie bewaart Comdes de door u opgegeven persoonsgegevens: geslacht, naam, bedrijfsnaam, adresgegevens, e-mailadres en telefoonnummer. Comdes bewaart deze gegevens tot drie jaar na de laatste overeenkomst of uitgebrachte offerte, of, daar waar van toepassing, de geldende wettelijke fiscale bewaartermijn.

Website

Comdes maakt op haar website gebruik van cookies. Dit is een klein eenvoudig bestandje met gegevens dat of op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen of in de sessie van uw browser staat.
Daarnaast maakt onze website gebruik van Google Analytics. Google Analytics kan muisklikken, muisbewegingen en scrollactiviteiten opnemen, alsmede tekst die u op deze website typt, IP-adres, het type browser alsook de taal de tijd van uw bezoek en de adressen van websites die naar ons doorverwijzen registreren. Google Analytics bewaart geen persoonlijk identificeerbare informatie die u niet vrijwillig heeft ingevoerd op deze website. Voor meer informatie zie het Privacybeleid voor informatie verzameld door de dienst Google Analytics.

Onze website kan links naar andere relevante websites bevatten, zoals die van onze producenten. Echter, zodra u via deze links onze website verlaat, moet u er rekening mee houden dat wij geen controle over die andere website hebben. Daarom kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor de bescherming en privacy van alle informatie die u verstrekt aan dergelijke sites en deze vallen daarom ook niet onder deze privacyverklaring.

Mailings

Comdes zal haar relaties maximaal drie keer per jaar via een mailing informeren over nieuwe oplossingen, producten en andere relevante informatie. Actieve klanten zullen in de regel deze mailings ontvangen, andere relaties indien zij zich daarvoor aangemeld hebben. Uiteraard kunt u zich op ieder moment afmelden voor dergelijke mailings.

Veiligheid

Comdes draagt zorg voor een goede beveiliging van haar bedrijf en bedrijfsnetwerk, inclusief laptops en mobiele telefoons. Daarnaast zal Comdes uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking stellen van derden, tenzij nadrukkelijk met u overeengekomen.

Inzage en wijzigen van persoonsgegevens

Wanneer Comdes uw persoonsgegevens heeft vastgelegd, dan kunt u deze gegevens inzien en laten wijzigen door een e-mail te sturen aan: marketing@comdes.nl of een schriftelijk verzoek in te dienen bij: Comdes Componenten BV, afdeling marketing, Platinastraat 25, 2718 SZ  Zoetermeer. Wij reageren binnen 15 werkdagen op uw verzoek.

Wijzigingen in deze verklaring

Comdes behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement als gevolg van nieuwe ontwikkelingen. Wij adviseren u daarom om deze verklaring regelmatig op eventuele wijzigingen te controleren.

 

 
Home | Inhoud | Voorwaarden | Privacyverklaring | Vacatures | Contact